akustointi

Audiotuvasta myös akustiikka kuntoon

Hyväkään laitteisto ei korjaa akustiikan puutteita. Kovat seinäpinnat, korkeat huoneet ja tilan muoto vaikuttavat akustiikkaan eri tavoin. Tärykaiku on yksi yleisimpiä ongelmia. Akustiikkalevyjen käyttö on helppo keino parantaa äänentoistoa ja yleisesti tilan akustiikkaa.

Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi.

Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

Konto-akustiikkalevy on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Akustiikkalevyn ominaisuudet

  • Standardimitat 594×594 ja 1194×594 mm. Kokoja saatavissa 120×240 cm asti.
  • Standardipaksuudet 20, 30, 40 ja 50 mm.
  • Saatavissa myös muotoiltuja levyjä.
  • Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654).
  • M1-luokitus
  • Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
  • Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään.

Konto-akustiikkalevyjen vakiovärit ovat musta, valkoinen, harmaa, punainen ja turkoosi. Levyjä saa tarvittaessa myös sävytettynä kaikkiin värikartan sävyihin. Konto muuttuu akustoivaksi tauluksi, kun siihen tulostetaan valokuva. Samalla tekniikalla voi tulostaa pientäkin tekstiä ja vesileikkaustekniikalla levystä voi muotoilla kirjaimia tai yrityksen logon.

Käsityönä muotopuristettu Konto Aalto on muotonsa vuoksi erittäin tehokas akustointielementti. Yhdistämällä aaltoja tasaiseen 30mm paneeliin saa akustointikokonaisuuteen myös näyttävyyttä.

Valmiita akustointipaketteja

Pakettihinnat perusväreistä: musta, valkoinen, harmaa, punainen ja turkoosi. Paketti voi sisältää eri värejä. Hinnat sis. alv 24%.

Akustiikka sixpack, 6 kpl 59,4 x 59,4 x 2 cm …………… 135 €

Akustiikka sixpack, 6 kpl 59,4 x 59,4 x 3 cm …………… 205 €

Akustiikka fivepack, 5 kpl 119,4 x 59,4 x 3 cm …………… 329 €